maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hippo-suunnistukset 2017


Keski-Karjalan Rasti ja OP Kiteen yhteistyö jatkuu. Viime vuonna toteutettu Hippo-suunnistuskoulu saa jatkoa tänä keväänä. Hippo-suunnistukset alkavat to 20.4.2017 klo 18.00 Hutsin Urheilukeskuksessa järjestettävässä starttitapahtumassa. Tapahtumassa pääsee tietenkin suunnistamaan, mutta myös kokeilemaan niin suosittua labyrinttisuunnistusta kuin omaa nopeuttaankin emit-leimausradalla. Mukana kannustamassa on myös Henri ja Hanna Hippo. 

Hippo-suunnistusten tavoitteena on tutustuttaa lapset suunnistuksen alkeisiin, kuten karttamerkkeihin ja luonnossa liikkumiseen. Tänä vuonna ratasuunnittelussa pyritään siihen, että koko perhe voi lähteä suunnistamaan vaikkapa niin, että pienimmät suunnistajat ovat mukana lastenvaunuissa. 

Kevään Hippo-suunnistuksia järjesteään Kiteellä Hutsin Urheilukeskuksessa ja Arppen koulun pihapiirissä sekä Tohmajärvellä Tietäväisen koulun ympäristössä. 

Tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen OP:n Lyyti-järjestelmän kautta: www.lyyti.in/hipposuunnistuskoulu_opkitee 

Lisätietoa Hippo-suunnistuksista ja ajankohdista löytyy blogin Hippo-suunnistukset -osioista huhtikuun alkupuolella. Lisäksi Hippo-suunnistuksista tiedoitetaan Koti-Karjalassa sekä OP:n Hippo-sivuilla. 

Viime vuoden Hippo-tunnelmiin voi käydä tutustumassa KeKaRan facebook-sivulla. 

Keski-Karjalan Rasti ja OP Kitee toivottavat kaikki hippo-ikäiset huoltajineen tervetulleiksi Hippo-suunnistuksiin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti