maanantai 14. kesäkuuta 2021

Talkoolaisille AM-kisoista

 

Kaakon ja Savo-Karjalan AM-kilpailut pitkän matkan ja viestin osalta ovat ovella. Tämän hetkisen tiedon mukaan lauantain pitkän matkan kilpailuun on ilmoittautunut 337 kilpailijaa ja viestiin 54 joukkuetta. Jälki-ilmoittautuminen on vielä auki ja sähköpostin kautta ilmoittautuneita on muutama, joten on hyvin todennäköistä, että Tommin ja minun arvio osallistujamäärästä (350) täyttyy.

Kuten varmaan tiedättekin, kisojen järjestelyistä sovittiin Olavin Rastin kanssa niin, että Olavin Rasti hoitaa kilpailupuolen ja Keski-Karjalan Rasti kisakeskustoiminnot ja pysäköinnin. Kun kisoja jouduttiin siirtämään aikaisemmaksi päätettiin tarjota kisaravintolaa paikalliselle kyläyhdistykselle, joka ottikin tarjouksemme vastaan. Kisakeskuksen rakenteista sovittiin, että niissä käytetään kummankin seuran seura- ja muita telttoja, joten varsinainen rakentaminen tulisi olemaan lähinnä viitoitusten teko kilpailukeskukseen ja kartanvaihtotelineen rakentaminen viestiin oralaisten apuna.

KeKaRan talkoolaisorganisaatio: AM-kisat 19.-20.2021:

Pysäköinti: Pentti Vanhanen     Vastuuhenkilö p. 0500 172 945

                    Heikki Pirhonen

                    Jorma Tapanen

                    Soini Vartiainen

                    Reijo Väistö


Rakenteet: Lasse Uuksulainen     Vastuuhenkilö p. 050 535 1056

                    Markku Hämäläinen

                    Aulis Sinnkonen

                    Veikko Kolu (vain lauantai)


Info:           Sanna Kaartinen          Vastuuhenkilö p. 050 372 3978

                    Marja Vartiainen

                    Pirkko Vehomäki (ORa)

                    Eija Ihanainen (ORa)

                    Martta Kaartinen


Tulospalvelu: Jussi Myllys (ORa)     Vastuuhenkilö p. 050 354 3163

                        Mikko Kaartinen

                        Juha Vornanen


Turvallisuus:  Tommi Torni                Vastuuhenkilö p. 050 326 0368


Muut kilpailun toimihenkilöt:

Ratamestarit: Pekka Inkeri (ORa), Jarmo Munck (ORa), lasten radat Antti Turkki (ORa)

Valvoja: Teemu Korhonen, SK Vuoksi

Tiedottaja: Minttu-Maija Repo (ORa)


Kisojen valmistelut ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti. Kisakeskus raivattiin vesoista ja rastipukit vietiin maastoon lauantaina 4.6. Raivausta oli tosi vähän, joten koko talkoolaisorganisaatiota ei siihen tarvittu.

Seuraavat talkoot ovat perjantaina 18.6. klo 18.00, jolloin pystytämme kilpailukeskuksen teltat, viitoitukset ja valmistelemme kilpailukeskuksen muutoinkin kisakuntoon lauantaita varten. Toivottavasti mahdollisimman moni talkoolaisita pääsee paikalle perjantaina. Kilpailukeskuksen osoite on Raikuunkankaantie 44, Kerimäki. Kokoonnutaan Kiteen ABC:lle klo 17.15 ja sovitaan yhteiskyydeistä.

Lauantaina 19.6. on ensimmäinen kisapäivä. Pysäköintiryhmä pystyttää opasteet klo 8.00 mennessä. Muut talkoolaiset kokoontuvat kilpailukeskukseen klo 9.00, jolloinen tehdään viimeiset kisaan liittyvät järjestelyt. Kilpailu alkaa klo 11.00. Mikäli et ehdi paikalle sovittuu aikaan, ilmoita siitä ryhmäsi vastuuhenkilölle.

Sunnuntaina kokoonnutaan kilpailukeskukseen klo 9.00. Viestin yhteislähtö on klo 11.00. Kilpailun jälkeen puretaan kilpailukeskus ja sen viitoitukset. Kaikki talkoolaiset osallistuvat kisojen purkuun!


Kisaterveisin


Arto

kilpailun johtaja

p, 050 380 6132

s.posti: artosalminen@hotmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti