sunnuntai 25. elokuuta 2013

Keski-Karjalan Rasti ja yhteistyöKeKaRa tekee tänä syksynä ja ensi keväänä pari uutta aluevaltausta yhteistyörintamalla. Ensi viikolla Kiteellä alkaa liikuntakerho, joka on paikallisten urheiluseurojen yhteinen voimanponnistus ja keväällä 2014 kekaralaisia on vetämässä suunnistuskurssia Tohmajärven kansalaisopistolla. Yhteistyön taustalla on halu tuoda laajemmin suunnistusta esille harrastuksena ja hyvänä kuntoilumuotona. 

Lasten ja nuorten liikuntakerho


Keski-Karjalan urheiluseurat ja Kiteen liikuntatoimi kokoontui viime keväänä saman pöydän ääreen suunnittelemaan seurojen välisiä yhteistyökuvioita. Kokoontumisen tuloksena syntyi lapsille ja nuorille suunnattu liikuntakerho, jossa on mukana Keski-Karjalan Rastin lisäksi Kiteen Urheilijoiden lentopallo-, jalkapallo- ja mäkihyppyjaostot, TNC/MMA (eli vapaaottelu ja lukkopaini), Kiteen Pallon pesäpallo ja salibandy sekä judoseura Kippon. Liikuntakerho tulee kokoontumaan kaksi kertaa viikossa niin, että maanantaisin Vespelissä liikkuvat lapset (alakoululaiset) ja keskiviikkoisin nuoret (yläkoululaiset ja lukiolaiset) eri urheiluseurojen johdolla. Liikuntakerhoihin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon ja osallistuminen on maksutonta viimeisen kerran uimahallimaksua lukuun ottamatta. Lisätietoa kerhosta tullaan julkaisemaan viikolla 35 Kiteen kaupungin nettisivuilla, Koti-Karjalassa, koulujen ilmoitustaululla ja Kiteen liikuntatoimen facebook-sivuilla. Kerhotiedusteluihin vastaa Tapio Niskanen Kiteen kaupungin liikuntatoimesta, puh. 040 105 1189.


KeKaRa on mukana ensimmäisellä kokoontumiskerralla keskiviikkona 4.9.2013 klo 16.30. Tuolloin lapset ja nuoret ovat tervetulleita tutustumaan joko yksin tai vanhempiensa kanssa kerhon toimintaan ja suunnistukseen. Tarjolla on kolme suunnistusrataa (RR, TR ja sprintti) tutussa ja turvallisessa ympäristössä Hutsin urheilukeskuksella. Ensimmäisellä kerhokerralla kannattaa varustautua ulkoliikuntaan sopivin varustein. Tervetuloa mukaan!

Suunnistusmaastoa Sotkamosta


Suunnistuksen perustaidot -kurssi


KeKaRa on esillä myös Tohmajärven kansalaisopiston ensi talven kurssitarjonnassa. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä Suunnistuksen perustaidot -kurssilla käydään läpi suunnistuksen alkeita aivan karttamerkkien opettelusta kompassin käyttöön. Kokoontumiskertojen jälkeen jokainen osallistuja omaa tarvittavat taidot ja varmuuden osallistua kevään ja kesän kuntosuunnistuksiin. Ilmoittautumisia kurssille otetaan vastaan ma 26.8 klo 12.00 alkaen osoitteessa: https://www.opistopalvelut.fi/tohmajarvi/course.asp?tietuenro=753

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti