maanantai 21. huhtikuuta 2014

Rastirallit aloittavat rastikauden

Keski-Karjalan Rasti järjestää jälleen tänä keväänä neljä erillistä Rastiralli-tapahtumaa Kiteen taajaman alueella. Tapahtumien tavoitteena on saada koko perhe yhdessä kokeilemaan suunnistusta ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta.  

Suunnistusradat on suunnattu pääasiassa 6 – 12 -vuotiaille, mutta myös nuoremmat perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan suunnistamaan. Rastiralleissa radat kiertävät tutuissa maastoissa ja ne on suunniteltu niin, ettei eksymisen vaaraa ole.

Ratavaihtoehtoja on kolme kappaletta. Lyhimmällä radalla (C-rata) rastit on sijoitettu polkujen ja selkeiden linjojen varteen niin, että perheen pienimmätkin pääsevät tekemään rastileimauksen sujuvasti. Keskirata (B-rata) on hieman pidempi, ja sen kiertäminen vaatii jo hieman kartanlukutaitoa, mutta edelleen rastipisteet ovat selkeitä ja ne on sijoitettu polkujen ja selkeiden linjojen läheisyyteen. Pisin rata (A-rata) on tarkoitettu vanhemmille suunnistajille, jotka haluavat yhdistää suunnistukseen hieman kuntoiluakin. Ratojen pituudet vaihtelevat alle kilometristä noin kolmeen kilometriin.

Ensimmäinen Rastiralli-kokoontumiskerta on heti pääsiäisen jälkeen ti 22.4.2014 Hutsin urheilukeskuksessa. Maastoon voi lähteä liukuvasti klo 18.00 - 19.00 välisenä aikana, joten perheet voivat tulla suunnistamaan silloin kuin itselle parhaiten sopii. Tarkemmat ohjeet ja aikataulu Rastiralleista on nähtävillä blogin Rastiralli-osiosta. 


Tule mukaan suunnistamaan, tule mukaan seikkailemaan.


Lisätietoja Rastiralleista saa Emmiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti