keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

KeKaRalaiset Venlojen viestissä

Keski-Karjalan Rasti ilmoitti jo hyvissä ajoin tammikuussa kaksi Venla-joukkuetta Kuopio-Jukolaan. Innokkaita suunnistajia ei tarvinnut kauaa houkutella ja niinpä joukkueisiin saatiin niin useamman Venlojen viestin käyneitä kuntosuunnistajia kuin ensikertalaisiakin. Ensikertalaisen tuntemuksia Venlojen viestistä on luettavissa toisesta bloggauksesta. 

Alkuviikolla hellineestä helteestä ei ollut lauantaiaamuna tietoakaan, kun KeKaRan naiset suuntasivat Kiteeltä kohti Vehmersalmea. Sadekuurot, pureva tuuli ja +9 lämpöastetta takasivat sen, että villasukat ja fleecekerrasto oli pakattava rinkkaan sadevarusteiden ja kumisaappaiden seuraksi. Venlat saapuivat huolto- ja kannustusjoukkoineen kisa-alueelle hyvissä ajoin. Järjestäjien varoittelemista ruuhkista ei Vehmersalmen pienillä mutkaisilla teillä ollut aamupäivällä tietoakaan, joten valmistautumiseen kisa-alueella jäi hyvin aikaa. Osa venloista kävi nauttimassa kisaravintolan keittolounaan ja osa teki viimehetken varustehankintoja kisakeskukseen pystytetyistä urheiluvälineliikkeistä.

H-hetken lähestyessä ensimmäisten suunnistajien oli siirryttävä lähtöalueelle. Startti onnistui kummaltakin viestin avaajalta ilman suurempia kömmähdyksiä ja viesti sai hienon alun kummaltakin joukkueelta. Myös muiden osuuksien suunnistajat olivat pääosin tyytyväisiä suorituksiinsa. Maaston haastavuus (korkeuserot ja kivikkoisuus) oli ennakkoon tiedossa, joten tämäkään ei tullut kenellekään suurena yllätyksenä. Kummatkin joukkueet nostivat hienosti sijoitustaan viestin edetessä. Maaliviivalla KeKaRa1 oli sijalla 374 ja KeKaRa2 705.  Joukkueen sijoitukset väliaikarasteittain on nähtävillä Jukolan viestin virallisilta nettisivuilta (Linkit tuloksiin tekstin lopussa). 

Kuopio-Jukolaan osallistui myös paljon kekaralaisia ja ex-kekaralaisia muissa seura-, työ- ja kaverijoukkueissa. Esimerkiksi joukkueesta Viileät venlat voi bongata monta tuttua suunnistajaa. 
Lisää kekaralaisilla vahvistettuja Venla-joukkueita: Länsi-Rajan Rasti 3, Bristol OK 1, Siilin Rasti 2 ja Jalkautuneet melojat 1


Linkit tuloksiin:  
KeKaRa1: http://results.jukola.com/tulokset/fi/j2014_ve/kilpailijat/397/
KeKaRa2: http://results.jukola.com/tulokset/fi/j2014_ve/kilpailijat/810/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti