perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kuopio-Jukola 2014Tulevana viikonloppuna Suomen rastikansa suuntaa joko Kuopioon Vehmersalmelle Rytökylään tai asemoituu omien tv-vastaanottimien ääreen, sillä 66. Jukolan viesti ja 37. Venlojen viesti kisaillaan Savon sydämessä.  


Venlojen viesti starttaa lauantaina klo 14.00, kun 1232 ensimmäisen osuuden venlaa säntää kohti K-pistettä. Keski-Karjalan Rastilta on koottu kaksi vahvaa naisjoukkuetta, joissa juoksee juoksujärjestyksessään


KeKaRa 1 (397): Emmi Kaalimaa, Auli Hirvonen, Maiju Karjalainen ja Suvi Tiainen

KeKaRa 2 (810): Salli Wetterstrand, Taija Kostamo, Kirsi Hukka ja Heli Liukka. 


KeKaRan jussit rynnivät puolestaan yhdessä 11 382 pihkaniskan kanssa Savon kivisille vuorille klo 23 alkaen. Joukkueita Jukolan Viestiin on ilmoittautunut yli 1620. KeKaRan Jukola-joukkueiden kokoonpano ja juoksujärjestykset ovat seuraavat: 


KeKaRa 1 (329): Markus Tuomisto, Mitja Lievonen, Risto Möttönen, Timo Hynninen, Jyri Vuorinen, Heikki Viinikka ja Marko Hämäläinen

KeKaRa 2 (1177): Arto Salminen, Sauli Tuomisto, Ari Hirvonen, Toni Hakulinen, Aki Hukka, Pasi Hirvonen ja Petri Leskinen. 


Jos et pääse paikalle seuraamaan tätä suunnistuksen suurtapahtumaa, kannattaa kisailua seurata joko YLE:n lähetyksien (YLETV2 klo 13.45–17.30, YLETV1 22.45-7.30, YLEAreena ja YLEPuhe) tai Jukolan reaaliaikaisen tulospalvelun kautta.Lisäksi välitämme omalle Facebook-sivuillemme mahdollisuuksien mukaan tunnelmia Jukolan tapahtumista. 

 

Ja nyt saa kannustaa!  

LINKKEJÄ

Tapahtuman sivut: http://www.jukola.com/2014/
KeKaRan kuvagalleria:  Facebookin Kuopio-Jukola 2014-albumi
 

OHJEITA SUUNNISTAJILLE: 

  • Järjestäjät ovat ilmoittaneet, että saapumiseen kannattaa varata reilusti aikaa. 
  • Seuran varaama telttatontti löytyy alueelta 3 ja tontin numero on 98. Kartta kisakeskuksesta löytyy seuraavasta linkistä: Kisakeskus. Mukaan lähtee ainakin yksi puolijoukkueteltta sekä seuran kotateltta. Lisäksi alueelle mahtuu muutama oma teltta.
  • Muista ottaa omat hakaneulat mukaan.
  • Huomio, ettei puhelin- ja nettiyhteydet välttämättä toimi kisa-alueella.
  • Jos herää kysyttävää majoituksesta, kimppakyydeistä, osuuksista yms. ota yhteyttä Emmiin (Venlat) tai Artoon (Jukola). Puhelinnumerot ja sähköpostit löytyvät Yhteystiedot-osiosta. 
  • Nähdään suunnistuspaikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti