tiistai 16. syyskuuta 2014

Iltarastikausi lähenee loppuaan

Täällä suunnistetaan lauantaina.
Keski-Karjalan iltarastit pyörivät vielä syyskuun loppuun saakka, kun rastikaravaani pyörähtää ensin tulevana lauantaina rajanpinnassa Korkeakankaan suunnalla ja pysähtyy sitten Kiteelle keskustan tuntumaan. 

Lauantaina 20.9.2014 perinteisten suunnistus-ratavaihtoehtojen (A-rata, B-rata, C-rata ja D-rata) lisäksi löytyy lapsille tarkoitettu RR-rata (rastireitti). Rastireittisuunnistuksessa maastoon on vedetty lippusiima, jonka varrelta kaikki rastit löytyvät. Lapsi voi halutessaan kiertää koko matkan siimaa myöten, mutta voi myös ''oikoa'' turvallisesti ja ilman eksymisen pelkoa. Suunnistuskilpailuissa kaikki alle 10-vuotiaat suunnistavat rastireitillä, joten nyt olisi mahdollisuus kokeilla, miltä se kilpasuunnistus tuntuu. (Toki näin harjoituksissa huoltajalla on mahdollisuus lähteä metsään mukaan)

Ratamestarin ajatuksia ennen odotettua suunnistuspäivää voit käydä lukemassa tästä linkistä.  

Tulkaahan kuntoilemaan Kankaanrinteille! 

Ratamestari Emmi

ps. Olethan huomannut, että ensi viikolla järjestetään Ruska-Rastit Savonlinnassa? Ilmoittautumisia toivotaan perjantaihin mennessä. Tuosta edellisestä blogipostauksesta löytyy lisätietoa tapahtumasta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti