sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ruska-Rastit Savonlinnassa

Itä-Savon Ruska-Rastit suunnistettiin su 28.8.2014 Savonlinnassa Tanhuvaaran maastoissa. Olavin Rastin järjestämiin suunnistuksiin osallistui suunnistajia niin Kiteeltä, Tohmajärveltä kuin Rääkkylästäkin. 

Nuorimmat suunnistajat järjestivät jymy-yllätyksen, kun Vilma Toivanen ja Oona Pirinen (D8RR) pääsivät kumpainenkin palkintokorokkeelle pokkaamaan palkinnot hyvistä suorituksistaan. Vilma oli ensimmäisissä suunnistuskilpailuissaan ja selvitti hienosti oman ratansa. Toinen kilpasuunnistuksen ensikertalainen Henna Hirvonen (D21C) nousi heti ensimmäisissä suunnistuskilpailuissaan korkeimmalle korokkeelle. Myös Tuula Matikainen (D40) ja Elli Pelkonen (D60) suunnistivat voittoon sarjoissaan. Miesten sarjoissa Martti Matikainen (H75) suunnisti kolmanneksi. 

Ruska-Rasteilla kilpailua käydään myös joukkuekisassa, missä kaikki sanomalehti Itä-Savon levikkikunnat taistelevat parhaan suunnistuskunnan tittelistä. Kuntakisassa pisteitä jaetaan kunkin sarjan seitsemälle parhaalle suunnistajalle niin, että kustakin joukkueesta voi pisteille päästä kaksi parasta suunnistajaa. Lopullinen pistemäärä lasketaan siten, että kunkin joukkueen 10 parasta pistemiestä/-naista lasketaan lopputulokseen. Kilpailussa mukana on Punkaharju, Savonlinna, Sulkava, Rantasalmi, Enonkoski, Kerimäki, Savonranta, Kesälahti, Parikkala, Rautjärvi, Puumala, Juva, Heinävesi ja Kitee. Kiteen sijoitus tänä vuonna oli hienosti kolmas. Voittoon joukkuekisassa ponnisti Sulkava.  
D8RR sarjan voittajat

D21C sarjan voittajat
D60 sarjan voittajat

D40 sarjan voittajat

H75 kärki


Kuntakohtaiset tulokset saa näppärästi tästä.  
Olavin Rastin kuvapankki: Kuvia Ruska-Rasteilta
Itä-Savon uutinen: Ruska-Rasteilla kova taso - katso myös video! (videolla useampi kekaralainen bongattavissa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti