perjantai 31. lokakuuta 2014

Yhteislenkit talvella 2014 - 2015

Oman sohvan vetovoimaa voi olla joskus todella vaikea vastustaa ja lenkille lähteminen saattaa vaatia kovaakin ponnistelua. Uskomme, että vertaistuki auttaa myös tähän ongelmaan, joten olemme päättäneet järjestää talvella yhteislenkkejä juoksutuntuman ylläpitämiseksi.

Tarkoituksena olisi tehdä yhdessä noin 1,5 - 2,0 tunnin kevyt hölkkälenkki polkuja ja metsäautoteitä hyödyntäen aina lumentuloon saakka Kiteen ja Tohmajärven alueella. Sydäntalvella lenkkeillään hiljaisemmilla maanteillä. Lenkin lähtöpaikka ilmoitetaan viimeistään perjantaina KeKaRan blogin Yhteislenkki-sivulla. Lenkille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon - riittää, että saapuu lähtöpaikalle sovittuun ajankohtaan mennessä. 

Ensimmäisten yhteislenkkien ajankohta sovittanee KeKaRan syyskokouksen yhteydessä ja tieto tästä tulee välittömästi myös tänne blogisivulle. Todennäköisemmin lenkkipäiväksi valikoituu joko lauantai- tai sunnuntaipäivä. Voit laittaa oman ehdotuksesi lenkkipäivästä ja kellonajasta tämän viestin kommenttiosioon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti