sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Kuntosuunnistajakysely 2014

Kesän kuntosuunnistukset on jo hyvän aikaa sitten saatu päätökseen ja kaikkien suunnistussuoritukset on kirjattu Excel-taulukoihin. Kauden päättäjäisissä selviää kuka osallistui lähes jokaiseen järjestämäämme suunnistustapahtumaan ja ketkä kaikki saavat painaa päähänsä uudet hikinauhat Kesän uusi suunnistaja -kunniamaininnan merkiksi. 

Ennen sitä, haluamme kuitenkin tiedustella teiltä kuntosuunnistajilta tuntemuksianne ja kokemuksianne viime kesän iltarasteilta. Kyselyn avulla pyrimme kehittämään toimintaamme, joten kertokaa rohkeasti, missä onnistuimme ja missä meidän pitäisi vielä terästäytyä. 

Kuntosuunnistajakyselyyn tästä 

Vaikka marraskuu on jo pitkällä, näyttää siltä, että tuleva viikko on kekaralaisittain varsin aktiivinen. Osallistukaahan siis avoimin mielin seuraaviin tapahtumiimme:
  • Keskiviikko 12.11. KeKaRan salivuoro klo 17.00 - 18.30 Arppen salissa.
  • Torstaina 13.11. KeKaRa ry:n sääntömääräinen syyskokous klo 18.30 alkaen Koti-Karjalan toimistolla.
  • Lauantaina 15.11. KeKaRan yhteislenkki klo 10.00 alkaen Ruppovaaran Erän majalta. Lenkin jälkeen mahdollisuus saunomiseen Erän majalla. (päivitetty 10.11.2014)
  • Lauantaina 15.11. Kauden päättäjäiset klo 14.00 alkaen Ruppovaaran Erän majalla. Ilmoittautumiset ruokailun ja kahvien järjestämiseksi Aulille keskiviikkoon mennessä.
Tarkempaa tietoa tapahtumista löytyy aikaisemmista blogipostauksista sekä kohdista Salivuoro ja Yhteislenkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti