sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Puheenjohtajan tervehdys vuodelle 2015

Hyvät Kekaralaiset ja muut suunnistuksen ystävät! 

Vaikka talvi on vasta aluillaan ja suunnistuskausi tuntuu vielä kaukaiselta, haluan kuitenkin jo muistutella muutamista asioista. 

Keski-Karjalan Rastin suunnistajat ovat olleet aktiivisia myös näin talvikaudella. Keskiviikkoisin Arppen koulun liikuntasalissa pääsee kehittämään lihaskuntoaan kuntopiirin ja erilaisten ''tehotreenien'' muodossa Tuulan johdolla. Salivuorolle ovat tervetulleita kaikki seuran jäsenet keskiviikkoisin klo 17.00 – 18.30. Aktiivinen lenkkiporukka puolestaan kokoontuu sunnuntaisin. Periaatteena on juosta leppoisaa rupatteluvauhtia noin 1,5 – 2,0 tunnin lenkki aina sunnuntaisin klo 10.00. Tarkempia tietoja näistä tapahtumista löydät tämän blogin Salivuoro- ja Yhteislenkki-osioista. 

Kuntosuunnistuskausi 2015 alkaa puolestaan ratamestarien tapaamisilla. Kuntosuunnistustapahtumien ajankohdat, paikat ja ratamestarivastuut suunnitellaan yhteisesti helmikuun alkupuolella (ma 9.2.2015). Tähän ensimmäiseen ratamestaripalaveriin toivotaan mahdollisimman monen ratamestarin paikalle saapumista. Myös uudet ratamestarit ja ratamestarityöstä kiinnostuneet otetaan ilolla vastaan. Mikäli et pääse ratamestaripalaveriin, ilmoita minulle toiveesi iltarastin ajankohdasta ja paikasta. Kevään aikana Kekara järjestää kaksi tilaisuutta ratamestareille, joista ensimmäisellä tutustutaan ocad-tietokoneohjemaan ja jälkimmäisessä palautetaan mieleen ratasuunnittelun periaatteita. Tarkempaa tietoa näistä tilaisuuksista tulee myöhemmin tänne blogisivulle.

Tohmajärven Kansalaisopisto järjestää toistamiseen yhdessä Kekaran kanssa Suunnistuksen perusteet 2 –kurssin ja se pidetään 13. – 27.4. välisenä aikana. Kurssi kestää 6h. Mikäli tunnet, että kaipaat perustaitoihisi päivitystä tai olet ajatellut aloittaa suunnistusharrastuksen, tule kurssille perehtymään perusasioihin. Lue lisää ja ilmoittaudu Tohmajärven Kansalaisopiston ilmottautumisjärjestelmän kautta. 
Vilma ja Oona

Rastirallit starttaavat jälleen keväällä lumitilanteen sen salliessa. Rastirallit on oiva tapa tutustua suunnistuksen perusteisiin koko perheen voimin yhdessä luonnossa liikkuen. Rastiralleja järjestetään n. 4 kertaa Kiteen alueella tutuissa ja turvallisissa maastokohteissa. 

Kilpailukausi onkin jo pyörähtänyt käyntiin hiihtosuunnistuksen osalta. Jotta kilpailuihin ilmoittautuminen onnistuu sujuvasti, muista maksaa lisenssimaksusi vuodelta 2015. Lisenssin lunastaminen tapahtuu Suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Aluemestaruuskilpailuihin, Jukolan ja Venlojen viestiin ja Ruskarasteille voi osallistua ilman Suunnistusliiton suunnistajalisenssiä. Suunnistuslisenssien uudet hinnat löydät Suunnistusliiton sivuilta.  

Jukolan viesti suunnistetaan tänä vuonna Paimiossa, jonne Kekara lähettää vähintään yhdet joukkueet pitämään Keski-Karjalan suunnistusmainetta yllä. Jukolaan lähtijöiden toivotaan ilmoittautuvan minulle ja Venloihin lähtijöiden Emmille. Kumpaankin viestiin ilmoitetaan joukkueita ilmoittautuneiden mukaan. Toivomuksena on, että ilmoittautumiset olisi meillä viimeistään 30.4.2015. Jos haluat kokea maailman parhaimman suunnistustapahtuman huuman, ilmoittaudu ihmeessä! Emmin ja minun yhteystiedot löytyvät mm. tältä sivustolta.  

pj Arto
Fin5-rastiviikolle Mynämäelle ja Lietoon ja Kainuun rastiviikolle Suomussalmelle lähtijöitä muistutetaan ilmoittautumaan ilmoittautumisportaat huomioiden, jolloin seura hieman säästää ilmoittautumismaksuissa. Kuten aikaisempinakin vuosina seuran ilmoittautumisista vastaa Reijo Väistö. Lähde ennakkoluulottomasti nauttimaan näistä kesän hienoista suunnistustapahtumista. 

Keski-Karjalan Rastin puheenjohtajan ominaisuudessa toivotan niin suunnistuksellisesti kuin muutenkin oikein virkeää ja menestyksekästä vuotta 2015! 


pj. Arto Salminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti