sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Huomio ratamestarit

Keväällä järjestetään kolme ratamestaritapaamista. 
  • Kauden kuntosuunnistuskalenteri suunnitellaan yhteisvoimin ma 9.2.2015 klo 18.30. Kokoontuminen kaupunginhallituksen kokoushuoneella Kiteen kaupungintalolla. Suunnistuskesä tulee olemaan pitkälti edellisen kaltainen eli kausi aloitetaan toukokuun alkupuolella ja päätetään syyskuun loppuun. Touko- ja kesäkuussa suunnistetaan kaksi kertaa viikossa (ti ja to) ja rastiviikkojen jälkeen kerran viikossa (ke ja myöhemmin la). Jos ratamestareita saadaan tarpeeksi jalkeille, voidaan järjestää myös ylimääräisiä suunnistuskertoja esimerkiksi heinä-elokuulla. 
  • Viime kaudella ilahduttavan moni ratamestari otti käyttöön ocad-ohjelman ja piirsi itse kuntosuunnistusradat omille iltarasteilleen. Näin pitkän talven jälkeen on syytä palautella mieliin ocadin käyttöä erillisessä ocad-koulutuksessa, joka järjestetään la 28.3.2015 klo 10.00 - 15.00 kaupungintalolla. Tänne ovat kaikki ocadista kiinnostuneet ratamestarit tervetulleita. Mukaan kannattaa ottaa oma kannettava tietokone. Päivitetty ocad-ohje löytyy Ratamestarit-sivulta. Haluamme kuitenkin muistuttaa, ettei ocadin käyttö ole pakollista omassa ratamestarityöskentelyssä.
  • Aivan suunnistuskauden kynnyksellä keskiviikkona 15.4.2015 klo 18.30  ratamestarit kokoontuvat vielä kerran kaupungintalolle sopimaan yhteisistä iltarastikäytänteistä. Tässä tilaisuudessa on mahdollisuus saada karttoja oman suunnittelutyön tueksi. 

Kaikki kokeneet konkarit ja uudet ratamestarit sekä ratamestarityöstä kiinnostuneet ovat tervetulleita ratamestaritapaamisiin. Lisätietoja voi kysellä KeKaRan kuntosuunnistuksista vastaavalta pj. Arto Salmiselta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti