keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kesälahti city mahaton

Keski-Karjalan Rasti osallistuu Pro Kesälahden organisoimaan Kesälahti city mahattomaan pe 8.5. - la 9.5. 

Kesälahti city mahaton (8. - 14.5.) on leppoisa viestitapahtuma, jossa kävellään tauotta noin 5 km lenkkiä yhteensä 142 tuntia perjantaista torstaihin 24/7. Tapahtumaan voi osallistua niin kävelijät, juoksijat, pyöräilijät tai vaikkapa potkulautailijat. Kiteen liikuntatoimi haastoi Keski-Karjalan Rastin tapahtumaan liittyvässä haastekampanjanssa uimalipun hinnalla. Kekaralaiset ottivat haasteen ilolla vastaan ja haastoivat edelleen Kiteen Urheilijoiden hiihtojaoston suksivoiteen hinnalla.

Keski-Karjalan Rasti lähtee tapahtumaan mukaan siis perjantain ja lauantain välisenä yönä. Olemme varanneet viestivuorot pe 8.5 klo 23.00 - 24.00 ja la 9.5 klo 0.00 - 01.00.  Tässä on oiva mahdollisuus testata otsalamppusi akun kestävyys esimerkiksi kesäkuussa juostavaa Jukolan viestiä varten. Tule mukaan jompaan kumpaan kävelytuokioon tai vaikka kumpaankin. Turistaan samalla mukavia suunnistuksesta, iltarasteista, Jukolan viestistä, Kainuun Rastiviikosta, viime kesän huippuhetkistä tai vaikkapa alkuviikon iltarastien reitinvalinnoista. Toivomme mahdollisimman monen kekaralaisen ja suunnistuksesta kiinnostuneen mukaan tempaukseen.

Muistutamme myös, että Kesälahdella suunnistetaan ihan päivänvalossakin. Helatorstaina 14.5 Keski-Karjalan iltarastit pyöräytetään käyntiin klo 12.00 (huom! aika) Sortolammen maastossa. Lähtöpaikka on urheilukentältä. Kuten muissakin kuntosuunnistustapahtumissamme, mukana on lapsille ja aloitteleville suunnistajille lyhyt helppo rata. Tarvittaessa tarjoamme myös opastusta. Ota tällöin yhteys Emmiin.

Nähdään Kesälahdella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti