keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Rastiralli avaa suunnistuskauden

Jokakeväiset lapsiperheille suunnatut Rastirallit alkavat Kiteellä ensi viikolla. Ensimmäisen kerran rastirallilaiset kokoontuvat ti 14.4. klo 18.00 Kiteen pääkirjaston-/ liikennepuiston edessä.

Keski-Karjalan Rastin rastirallitiimi vie rastiliput kolmena tiistaina ja yhtenä torstaina tuttuihin maastoihin aloittelevien suunnistajien löydettäväksi. Tapahtumissa opastetaan suunnistuksen alkeita, mutta myös liikuntaan yhdessä ja tutustutaan toisiin rastirallilasiin erilaisten leikkien ja pelien merkeissä. Jokaisella kerralle on suunniteltu omat rastiralliradat siten, että liikkuminen on turvallista ja kartanluku onnistuu myös nuoremmilta osallistujilta. 

Vaikka rastirallit on suunnattu pääosin 6-12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmille, tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet. Rastiralli on kerännyt vuosittain lukuisan määrän iloisia nuoria ja vanhempiakin suunnistajia. Löytämisen riemu on ollut taattu! 

Rastirallien jälkeen iltarastikausi käynnistyy 1.5. pidettävillä sprintti- ja/tai maastosuunnistuksella Kiteen keskustan alueella. Rastiralleista saatu kipinä on vuosittain tuonut uusia harrastajia mukaan myös iltarasteille. 
Tarkat tiedot jokaisesta rastirallikerrasta löytyy blogin Rastiralli2015-osioista. 

TERVETULOA MUKAAN KOKO PERHEEN VOIMIN! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti