torstai 11. kesäkuuta 2015

Ennakkotunnelmat Louna-Jukolasta

Kartat odottavat Kuopio-Jukolassa. Kuva: Telma
Keski-Karjalan Rasti lähtee näyttämään suunnistuksen mallia kolmella joukkueella viikonloppuna Paimiossa järjestettävään Louna-Jukolaan. Paikalla tulee olemaan niin suunnistuksen ykkösnimet kuin kovakuntoiset kuntosuunnistajat - mutta ei vain KeKaRan omissa joukkueissa.

Keski-Karjalan Rasti lähtee hakemaan Venlojen viestistä hyväksyttyä suunnistussuoritusta yhdellä, mutta sitäkin terävämmällä joukkueella. Joukkueeseen olisi ollut tunkua useammalta eri taholta, mutta keväällä suunnistettujen kuntosuunnistuksien ja karsintaharjoitusten perusteella, tähän joukkueeseen valikoitu neljä kovaa naista, joiden tavoitteena on nauttia viestitunnelmasta ja haastaa itsensä optimaaliseen suunnistussuoritukseen.

374 Keski-Karjalan Rasti 1: Maiju Karjalainen, Auli Hirvonen, Tuula Matikainen ja Taija Kostamo


Miehet (ja Emmi) lähtevät valloittamaan Jukolan yötä kahdella joukkueella. Jukolan joukkueissa nähdään niin kokeineita konkareita, joista ainakin yhdelle Paimion maastot ovat tuttuja vuoden 1993 Paimio-Jukolasta, kuin myös innokkaita ensikertalaisia. 

375 Keski-Karjalan Rasti 1: Heikki Viinikka, Juha Ilvonen, Marko Hämäläinen, Jyri Vuorinen, Emmi Kaalimaa, Timo Hynninen ja Toni Hakulinen

1028 Keski-Karjalan Rasti 2: Mikko Kaartinen, Ari Hirvonen, Tommi Torni, Aki Hukka, Arto Salminen, Pasi Hirvonen ja Petri Leskinen.


Keski-Karjalan Rastin suunnistajia on ''ostettu'' myös muihin joukkueisiin. Nykysiä ja entisiä kekaralaisia sekä Keski-Karjalan iltarastien vakiokasvoja voi bongata Venlojen viestissä mm. joukkueista Siilin Rasti (235) ja Viileät venlat (603) ja Jukolan viestissä joukkuiesta Joen Suunta (1209), Juntit OK (574) ja Pimeduse Ryytel RT (871).


Keski-Karjalan Rastin suunnistajien koettelemuksia viikonlopun Louna-Jukolassa voi seurata KeKaRan Facebook-sivujen kautta. Kuvia kekaralaisten jukolatunnelmista ladataan Louna-Jukola 2015 -kansioon niin kauan kuin älylaitteissa akkua riittää. 

Kisaa on helppo seurata myös Jukolan oman tulospalvelun kautta, minne päivittyy reaaliaikaiset väliajat ja tilanteet viestin vaiheista. Tulospalveluun pääsee suoraan tästä linkistä: Jukolan tulospalvelu

YLEn kanavilta Venlojen viestiä voi puolestaan seurata lauantaina YLE 2:lta klo 13.50 - 17.30 ja Jukolan Viestiä klo 22.45 - 07.28.


Saa kannustaa!

Huomio Paimioon lähtijät!
  • Bussi lähtee Kiteen ABC:ltä pe 12.6. klo 12.00. 
  • Kilpailuohjeet kannattaa käydä lukemassa ennakkoon Jukolan nettisivuilta: Kilpailuohjeet ja Näin toimitaan Louna-Jukolassa
  • KeKaRalle on varattu kaksi telttapaikkaa, joiden koordinaatit ovat B7008 ja B7011. Alueen kartta löytyy tästä: Telttapaikat. Seuralta lähtee mukaan pari isompaa telttaa, mutta pienempiä telttoja mahtuu hyvin teltta-alueelle.
  • Mukaan reissuun toivotaan hakaneuloja, reipasta urheilumieltä ja joukkuehenkeä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti