lauantai 29. elokuuta 2015

Rastikesä kääntyy syksyyn

Rastikesä on kääntymässä syksyn puolelle ja nyt on sopiva aika muistutella syyskuun tapahtumistamme ja avata jo hieman talvikauden liikunta-aktiviteettejamme. 
  • Keski-Karjalan iltarasteilla pääsee suunnistamaan vielä kolme kertaa. Ensi viikon perjantaina 4.9. rastilippuja etsitään otsalamppujen kanssa Tolosenmäen suunnalla. Yö-suunnistuksissa maastoon pääsee pimeän tultua eli klo 20.00 - 21.00. Yö-rastien jälkeen pidetään viikon tauko kuntosuunnistuksista ja päätetään kausi la 19.9. Koivikonkankaan ja la 26.9. Kankaanrinteiden iltarastitapahtumiin. Lauantaisin suunnistamaan klo 12.00 - 13.00. Kuvia kesän iltarasteilta löytyy tästä albumista.
  • Ensi su 6.9. järjestetään syyssprintti Kiteellä Arppen koulukeskuksella. Tästä lisätietoa löytyy tuosta alla olevasta blogipostauksesta. 
  • Savo-Karjalan alueen keskimatkan ja yön aluemestaruudet ratkotaan puolestaan la 12.9. Ilomantsissa Ilomantsin Urheilijoiden vastatessa kisajärjestelyistä. Moni suunnistaja onkin ilmaissut kiinnostuksensa kisaa kohtaan, joten nyt olisi hyvä sauma ilmoittautua mukaan. Ilmoittautumiset Reijolle la 5.9. mennessä. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite löytyy Yhteystiedot-osiosta. Kesän kisakuvia löytyy tästä albumista. 
  • Ensi viikolla kekaralaiset ovat esittelemässä Hutsin moborasteja Keski-Karjalan toisen asteen opiskelijoille (Kiteen ja Tohmajärven lukio ja Ammattiopisto Kitee) Sykettä syksyyn-tapahtumassa sekä Kiteen kaupungin työntekijöille suunnatuissa tyhy-tapahtumissa. Uusia moboleimauksia on siis odotettavissa meidän tuoreelle moboiluradalle. 
  • Sanomalehti Itä-Savon Ruska-Rastit on tänä vuonna Sulkavalla la 3.10.2015 liikuntahallin ja koulun läheisyydessä. Lisätietoa kisasta ja ilmoittaumisjärjestelyistä hieman tuonnenpana. Kiteeläisillä onkin hyvä joukkusijoitus puolustettavana viime vuodelta, joten mukaan toivotaan mahdollisimman suurta joukkuetta keräämään pisteitä yhteiseen pottiin.
  • KeKaRan  salivuoroja aloitellaan syysloman jälkeen eli vkolla 43. KeKaRan salivuoroa ei ole vielä virallisesti vahvistettu, mutta se ollenee tiistaisin klo 19.30 - 21.00 Arppen liikuntasalissa. Luvassa kerran viikossa tehotreenailua, kahvakuulailua tai  keppijumppaa kuntoilijoiden toiveiden mukaan. Salivuorosta tulee lisätietoa viikottain tänne blogisivulle. 
  • Myös yhteislenkkiporukkaa keräillään syksymmällä kasaan. Kannattaa siis seurailla blogipostauksia myös iltarastikauden ulkopuolella. 
Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti