lauantai 14. toukokuuta 2016

KeKaRan kansalliset 2016

KeKaRan kansallisten aattona tiedotamme seuraavaa: 

Kilpailijat 

Kisasivuilta löytyvät nyt kilpailuohjeet, lähtölistat sekä pelastussuunnitelma. Tutustu näihin ennen kilpailua. Toivomme myös, että ennättäisitte tarkistaa lopullisen kilpailuohjeen kisakeskuksen tulostaululta sunnuntaiaamuna. Tervetuloa Kiteen maastoihin!  


Kisayleisö 

Kiteen Tolosenmäkeen ovat kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleita seuraamaan kisojen etenemistä. Ensimmäiset suunnistajat lähtevät radoilleen klo 11.00, joten nuorimpia suunnistajia odotetaan maaliin klo 11.15 jälkeen. Tulkaa  siis kannustamaan seuran omia nuoria sekä aistimaan kisatunnelmaa. Paikalle saapuu Tampereen Suunnistajan Kaupan myymäläauto, joten nyt on oiva mahdollisuus päivittää suunnistusvarusteet ajantasalle. Kisakeskuksessa palvelee kisaravintola ja -kahvio. Tervetuloa! 

Talkoolaiset 

Talkoolaisten toivotaan saapuvan kisakeskukseen sunnuntaina viimeistään klo 9.00. Ensimmäisten kilpailijoiden odotetaan saapuvan kisakeskukseen n. klo 9.30. Talkoolaisille tarjotaan lounas ja kahvit ruokailulippuja vastaan. Lippuja jakavat vastuuhenkilöt. 

Kuntosuunnistus

Ensi viikolla kuntoilijat pääsevät testaamaan, miten suunnistus onnistuu samoilla rasteilla kuin kansallisissa kilpailuissa. Maanantaina 16.5. lähtöpaikka on Tolosenmäessä Piimäjärventien varrella. Tuolloin on mahdollisuus kokeilla rastien etsimistä myös maastopyöräillen, sillä rastipisteitä löytyy aivan teiden ja polkujen varrelta. Keskiviikkona 18.5. suunnistetaan hieman pohjoisempana, mutta edelleenkin kisarasteilla. Opastukset suunnistuspaikoille 6-tieltä. Tervetuloa! 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti