tiistai 20. joulukuuta 2016

KeKaRan kausi 2016

Keski-Karjalan Rastin suunnistajat kokoontuivat muistelemaan kauden 2016 tapahtumia lauantaina 12.11.2016 Muljulaan Annin Kartanolle.

Päivällä osa suunnistajista suuntasi höntsälenkille (19,90 km) Muljulan sorateille ja osa Muljulan erä- ja riistapolulle (8,8 km). Reippaan liikunnan päätteksi jokainen liikkuja pääsi ilokseen virkistäytymään Annin Kartanon saunalla ennen varsinaisia juhlallisuuksia ja ruokailua.

Puheenjohtaja Arto Salminen palautti tervehdyspuheessaan mieleemme kevään onnistuneet KeKaRan kansalliset sekä lokakuun Ruska-Rastit. Suunnistajia saatiin ilahduttavasti liikkeelle myös alueen iltarasteille ja uusi kävijäennätyksemme kirjataankin nyt lukemaan 2132. Keväällä starttasi myös seuran historian ensimmäinen Hippo-suunnistuskoulu. Mukaan ilmoittautuneet 86 lasta pääsivät kokeilemaan sprittisuunnistusta Arppen koulun pihakartalla sekä perinteisempää suunnistusta Peltolan ja Hutsin alueella. 

KeKaRan kausi oli kokonaisuudessaan tapahtumarikas ja antoisa. Puheenjohtaja kiitti puheessaan tapahtumiin osallistuneita suunnistajia, talkoolaisia sekä ratamestareita onnistuneesta kesästä.  

Tapahtuman päätteeksi KeKaRa muisti lahjakortein ja pienin tuotepalkinnoin seuran aktiivisia jäseniä. 

Palkitut ja palkitsemisen perustelut:
  • Seuran nimeä ovat menestyksekkäästi kilpailuissa kannattaneet Pentti Pelkonen, Oona Pirinen sekä Vilma Toivanen. Pentin palkintokaappiin päätyi tältä kesältä MM-kulta sekä kolme SM-kultaa. Oona ja Vilma menestyivät hienosti kesän kansallisissa kilpailuissa sekä AM-kisoissa.
  • Tämän kesän iltarastisuorituksista  91/2132 vastasi kolme suunnistajaa. Päivi Pennanen (aikuiset), Ella Hirvonen (nuoret) ja Oona Pirinen (lapset) nähtiin usein starttaamassa milloin Jaamalla, milloin Vatalassa ja milloin Potoskavaarassa.
  • Lapset ja nuoret ovat seuran tulevaisuus.  Kesän aktiivisuudesta palkittiin pienillä palkinnoilla Janne Lipponen, Telma Kaalimaa, Eevi Kaartinen, Martta Kaartinen, Leevi Väistö, Veikka Vanhanen, Vilma Toivanen, Hanna Kostamo, Tiina Kostamo, Lauri Löppönen ja Kaisa Kostamo.
  • Suunnistajan auton tunnistaa pienestä rastilipputunnuksesta. Vuonna 2015 aloitimme perinteen tulokkaiden muistamisella ja tänä vuonna kannustusrastiliput saivat Satu Kainulainen ja Juha Hakulinen.
  • KeKaRa ja Veijo Tahvanainen ovat tehneet monta vuotta yhteistyötä Keski-Karjalan alueen karttojen päivityksien suhteen. Veijon käsialaa ovat niin Tolosenmäen kuin Hutsin karttojen laajat päivitykset. KeKaRa kiittää Veijoa kaikesta siitä työstä, jota hän on tehnyt seuran suunnistuskarttojen eteen. 
  • KeKaRa muisti tärkeää yhteistyökumppania, Mainostamoa ja Otto Peltosta, joka on jo useampana vuonna vastannut KeKaRan karttojen tulostamisesta. 
Pentti, Vilma ja Oona valkoisia kirjekuoria vastaanottamassa. 

Päivi, Ella ja Oona - kauden ahkerimmat suunnistajat.

Nuoret suunnistajat

Uudet kasvotEi kommentteja:

Lähetä kommentti