sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Pelkosille menestystä veteraanien MM-hiiihtosuunnistuskisoista

Pelkosten pariskunta jatkoi hienoja kisaotteitaan tämän talven veteraanien hiihtosuunnistuksen MM-kilpailuissa. Kilpailut järjestettiin Imatralla samaan aikaan aikuisten EM- ja nuorten MM-kisojen yhteydessä 9.-12.2.2017.

Pentti selvitti torstaina pitkän matkan (6,9 km) kilpailun kilpakumppaneitaan nopeimmin ja voitti maalimanmestaruuden sarjassaan H85. Veteraanien keskimatkan mestaruus ratkaistaan kahden osakilpailun yhteisajan perusteella. Viikonlopun keskimatkan kilpailuissa Pentti lähti haastajana kilpailusarjan toiseen osakilpailuun, sillä lauantaina Pentti oli toinen 4,2 km keskimatkan ensimmäisessä osakilpailuissa. Pentti kuitenkin selvitti sunnuntain 4,2 km radan sarjansa nopeiten ja vielä niin joutuisasti, että oli yhteisajoissa sarjansa nopein. Pentille siis toinen MM-kulta näistä MM-kisoista.  

Elli osoitti hyvää kisakuntoa keskimatkan kilpailuissa lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina Elli oli 3,9 km radalla kolmas ja sunnuntaina 3,7 km radalla ylivoimainen. Elli saavuttikin hienon sunnuntain suorituksen ansiosta ensimmäistä kertaa MM-hopeaa sarjassaan D75. 

Tulokset: Pitkät matkat
Tulokset: Keskimatka


Seuraväki onnittelee Elliä ja Penttiä! 

MM-mitallistit Elli ja Pentti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti