tiistai 28. marraskuuta 2017

Suunnistuskausi 2017 päätökseen

Keski-Karjalan Rasti päätti suunnistuskauden Potoskavaaran Rantapirtillä su 19.11.2017.

Aamulla oli mahdollisuus lähteä yhteislenkille ja sen jälkeen saunoa ja pulahtaa virkistävään Heinäjärveen. Tätä kutsua noudattikin kymmenkunta seuran jäsentä.

Varsinaiset päättäjäiset aloitettiin seuran syyskokouksella. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio. Lisäksi kokouksessa valittiin uusi hallitus. Hallituksen uusi kokoonpano löytyy yhteystiedot osiosta. Seuran ja hallituksen puheenjohtajana jatkaa seuraavat kaksi vuotta Arto Salminen.

Kokouksen jälkeen ohjelmassa oli palkitsemiset. Puheenjohtaja Arto Salminen palautti tervehdyspuheessaan mieleemme kesän tapahtumat. Suunnistajia saatiin ilahduttavasti  iltarasteille ja vaikkei uutta kävijäennätystä syntynytkään, ei se kauaksi jäänyt. Suunnistussuorituksia kirjattiin 2049 kpl. Tämän lisäksi pidettiin Hippo-suunnistukset, sekä Venla-koulu. Muutaman hiljaisen vuoden jälkeen osallistuttiin taas talkoisiin. Joensuu-Jukolassa käytiin neljän Venla-joukkueen ja neljän Jukola-joukkueen voimin.

KeKaRan kausi oli kokonaisuudessaan tapahtumarikas ja antoisa. Puheenjohtaja kiitti puheessaan tapahtumiin osallistuneita suunnistajia, talkoolaisia sekä ratamestareita onnistuneesta kesästä.  

Palkitut:

Suunnistajan auton tunnistaa pienestä rastilipputunnuksesta. Vuonna 2015 aloitimme perinteen tulokkaiden muistamisella ja tänä vuonna kannustusrastiliput saivat innokkaat aloittelijat:

Juha Kilpeläinen
Petra ja Pertti Leinonen
Merja Muttonen
Juhani Mäkinen
Katariina Sohlberg
Helena ja Jorma Tapanen
Sari Vauhkonen

Lapset, joita nähtiin iltarasteilla vähintäin 10 kertaa:
Eevi Kaartinen
Martta Kaartinen
Kaisa Kostamo
Tiina Kostamo 
Lauri Löppönen
Oona Pirinen
Vilma Toivanen
Veikka Vanhanen
Leevi Väistö

Seuran nuoret aktiivit

Iltarasteilla ja kilpailuissa kunnostautuneet nuoret:
Ella Hirvonen (iltarastit 24 kert, Kainuun Rastiviikko (D20E-sarjan 4.), Venlojen viesti 2017)
Janne Lipponen (iltarastit 31 kert, Jukolan viesti 1. kerran)

Päättäjäisissä nautittiin Väistön Kirsin tekemästä oikein maittavasta ruoasta salaatteineen, piirakoineen sekä täytekakkukahveineen.

Antoisaa talvea ja tapaamisiin kaudella 2018!