maanantai 15. tammikuuta 2018

Lisäohjeita lisenssin lunastamiseen


Mikäli suunnistajalla ei ole käytössään tietokonetta, voi lisenssin hänen puolestaan lunastaa seurakäyttäjä eli Kekaralla Reijo Väistö. Reijolla on ohjeet nippulisenssien lunastamiseen.


Mikäli suunnistajalla on käytössä tietokone, mutta ei sähköpostiosoitetta, voi lisenssin maksaa suoraan liiton tilille alla olevan ohjeen mukaisesti:
 
Lisenssimaksun voi maksaa suoraan Suunnistusliiton tilille, jos ei itse pääse sitä maksamaan SuomiSport-rekisterissä. Tuolloin maksu kirjataan liiton toimesta SuomiSportiin ja myös IRMAan.
 
Lisenssimaksun + 5 € käsittelymaksu maksetaan liiton tilille ja viestikentässä ilmoitetaan lisenssinhaltijan nimi ja lisenssinumero IRMAssa. IRMAssa tulee olla henkilötunnus kokonaisuudessaan eli myös loppuosa. Muista siis tarkistaa, että sos.tunnus on kokonaisuudessaan IRMAssa, muutoin ei lisenssiä pysty kirjaamaan SuomiSportiin!
 
Aikuisten vakuutuksellinen lisenssi 96 € + käsittelymaksu 5 €, yhteensä 101 € Aikuisten vakuutukseton lisenssin 36 € + käsittelymaksu 5 €, yhteensä  41 €
 
Maksetaan Suunnistusliiton tilille OP Hki  FI74 5723 02200 07871 Viestikenttään nimi+lisenssinumero IRMAssa. Suunnistusliitto kirjaa maksun IRMAan noin viikon sisällä.


Anu Uhotoinen antaa lisätietoja ja neuvoja Suomisportin käytössä tammikuun ajan. Hänen yhteystietonsa ovat: irma@suunnistusliitto.fi ja puhelin 046 534 5482 (arkisin klo 9 – 15).