perjantai 25. toukokuuta 2018

Hippo-suunnistukset starttaavat kesäkuussa


Keski-Karjalan Rastin ja OP Kiteen yhteistyö Hippo-suunnistuksien osalta saa jatkoa tänä kesänä. Viime vuosina alkukeväästä järjestetyt suositut lasten suunnistustapahtumat ovat tänä vuonna muuttaneet hieman muotoaan ja tapahtumia tarjotaan useampia pitkin kesää. Tuttujen aloitus- ja päätöstapahtumien lisäksi tapahtumasarjassa on viisi Hippo-cup-suunnistusta, jotka järjestetään Keski-Karjalan iltarastien yhteydessä. Tapahtumat ovat  avoimia ja maksuttomia kaikille 4-12 vuotialle perheineen. 

Hippo-suunnistukset aloitetaan starttitapahtumalla Hutsin Urheilukeskuksessa ti 5.6.2018 klo 18.00. Tapahtumassa perheet pääsevät kokeilemaan suunnistuksellisia elementtejä yhdessä liikkuen. Mukana mm. helppo suunnistusrata tutussa Hutsin ympäristössä ja labyrinttisuunnistusta. Mukana myös Henri- tai Hanna-Hippo. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen ja jaettavan materiaalin vuoksi. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: http://bit.ly/hippo_kitee2018 .


Hippo-cup-suunnistuksia järjesteään kesällä 2018 yhteensä viisi kertaa alueen iltarastitapahtumien yhteydessä. Iltarasteille on suunniteltu erityisesti hipposuunnistajat silmällä pitäen selkeä, helppo ja helppokulkuinen suunnistusrata, jonka lapset voivat kiertää vanhempiensa kanssa. Tarkempi aikataulu löytyy tämän blogin Hippo-suunnistukset-sivuilta. Hippo-cup-suunnistuksiin ilmoittautuminen ei ole välttämätöntä, mutta karttojen riittävyyden takaamiseksi, toivoimme, että mukaan ilmoittaudutaan ennakolta annetun aikataulun mukaisesti.

Hippo-suunnistukset huipentuvat elokuussa järjestettävään päätöstapahtumaan, missä luvassa on tietenkin suunnistuksellista liikuntaa sekä pieniä yllätyksiä nuorille suunnistajille. 


Nähdään Hippo-suunnistuksissa!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti