maanantai 25. kesäkuuta 2018

Helteisen Lahti-Hollola Jukolan terveiset

Helteinen Lahti-Hollola Jukola on nyt taputeltu ja siitä toivuttu. Sää näytti parhaimman puolensa. Erittäin aurinkoisessa, lämpimässä ja kuivassa säässä saimme kirmata viestit läpi. Maasto oli niin kuivaa, että jatkuva pöly leijaili kaikkialla kilpailukeskuksessa, eikä siltä voinut välttyä maastossakaan. Ensikertalaisia oli jälleen mukana ja toivottavasti saamme lukea heidän mietteitään tuonnempana.


Venlojen viesti ei ollut haastavuudeltaan niin paha kuin ennakkotunnelmat olivat antaneet ymmärtää. Meille suppamaastoihin tottuneille, isojen suppien lukeminen kartalta oli selvää. Kaikki venlat onnistuivat hienosti ja sijoitukset ylsivät reippaasti tuhannen sisälle. Ykkösjoukkue saavutti sijan 558, kakkosjoukkue 604 ja kolmonen sijan 889. Tarkemmat tulokset löydät täältä.


Jukolan jussien viestiin osallistuttiin kolmella joukkueella. Joukkueissa nähtiin myös naisenergiaa, sillä kolmosjoukkueen kolme viimeistä osuutta viiletettiin Taijan, Ellan ja Moonan tahdittamina. Naiset onnistuivat osuuksillaan hienosti. Ykkösjoukkuetta kohtasi valitettava hylkäys. Kakkosjoukkueen sijoitus oli 883 ja kolmosjoukkue saavutti sijan 1143.

Jukolan kuvapankista löytyy tuttuja kasvoja. Kuvapankkiin pääset tästä.

Kotimatkalle lähdettiin tyytyväisin mielin, katse suunnattuna jo ensi kesän Jukolaan, joka kirmataan Kangasalla 15. - 16.6.2019.


Suunnistukset jatkuvat iltarastien muodossa. Lisäksi kekaralaisia matkaa niin veteraanien MM-kisoihin Kööpenhaminaan, kuin Kainuun rastiviikolle Vuokattiin. Näiden kilpailujen tuloksia voit seurata http://www.wmoc2018.dk/ ja https://www.rastiviikko.com/fi/tulokset.

Mukavaa suunnistuskesän jatkoa!