keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Terveiset veteraanien MM-kisoista Tanskasta

Veteraanien MM-kisat käytiin Tanskassa 5.-12.7.2018. Kekaralaisista kisoihin matkasivat Veikko Kolu sekä Elli ja Pentti Pelkonen. Matkalaisten terveiset kisoista:


Kävimmepä kisailemassa Tanskassa. Sää oli helteinen ja majoitus hyvä. Kisajärjestelyt toimivat hyvin, paitsi kahvio-, ruokala-, olutteltta, jotka ruuhkautuivat liikaa.

Kisamatkoja olivat sprintti, keskimatka ja pitkä matka. Kaikissa ensin karsinnat, joista puolet tai 80 parasta pääsi A-finaaliin mitaleista kilvoittelemaan. Sprintin loppukilpailu käytiin Kööpenhaminan vanhassa keskustassa. Pidemmät matkat metsässä, jossa maasto oli melko tasaista, mutta risuja, puskia ja ajouria sekä myrskyn kaatamia puita piisasi.

Meillä ei ollut tällä kertaa suurta menestystä. Pentti, sarjassa H85, oli sprintin A-finaalissa 15., keskimatkalla samoin A-finaalissa 17., pitkällä B-finaalissa hylättiin. Hänen sarjassaan oli 39 kilpailijaa.

Veikko, sarjassa H80, oli sprintin B-finaalissa 34., keskimatkan B:ssä 14. ja pitkällä B-finaalin 8. Hänen sarjassaan oli noin 105 kilpailijaa.

Elli, sarjassa D75, sijoittui sprintin A-finaalissa sijalle 25, keskimatkalla A:ssa sijalle 47 ja pitkällä matkalla hän oli B-finaalin 7. Hänen sarjassaan oli noin 105 kilpailijaa.

Välipäivänä kävimme Karen Blixenin museossa ja kotimatkalla katsomassa Köpiksen nähtävyyksiä, kuten "Pieni merenneito" ja kuninkaallinen linna.


MM-kisaterveisin Elli, Pentti ja Veikko