sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Hippo-suunnistukset 14.5.2019


Keski-Karjalan Rasti järjestää yhteistyössä OP Kiteen kanssa Hippo-suunnistustapahtuman toukokuun 14. päivänä klo 18.00 alkaen Muljulassa Kiteen Erä- ja riistapolulla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 4-12 vuotiaat perheineen ja tukijoukkoineen. 

Tapahtumassa lapset pääsevät (vanhempiensa seurassa) suunnistamaan upouudella suunnistuskartalla. Suunnistamisen avuksi on maastoon vedetty valkea apunauha eli siimari, jonka turvin jokaisen on turvallista liikkua metsässä ilman pelkoa eksymisestä. Kokeeneemmille suunnistajille on tarjolla myös omia suunnistusratoja. 

Tapahtumasta kotiinviemisinä nuoret suunnistajat saavat OP Kiteeltä pienen muistamisen sekä Hippo-suunnistustehtävävihkon, jossa on paljon jännää puuhaa. 

Tarjoilujen vuoksi tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa http://bit.ly/hippokitee2019. Ilmoittautumiset toivotaan to 9.5. mennessä. Mukanaan tapahtumaan onkin jo ilmoittautunut mm. Henri Hippo. Lisäinfoa tapahtumaan liittyen lisäillään lähi viikkoina blogin Hippo-sivulle. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti