keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Kiintorastit Kiteen Erä- ja riistapolulle

Kiteen Muljulaan on valmistunut marraskuussa 2018 uusi suunnistuskartta, joka käsittää mm. Muljulan kyläyhdistyksen ylläpitämän Erä- ja riistapolun alueen. Kartta on tehty mittakaavassa 1:7 500 eli yksi senttimetri kartalla vastaa 75 metriä maastossa. 

Alueelle on rakennettu Kiteen kaupungin tukemana 20 rastin kiintorastiverkosto. Kiintorastit ovat vapaassa käytössä. Toivoimme kuitenkin, etteivät suunnistajat liikkuisi saunalla tai grillikodalla silloin, kun ne ovat vuokrattuina. Myöskään piha-alueilla (ja aivan piha-aluiden välittömässä läheisyydessä) liikkuminen on kielletty. Muutoin maastossa saa liikkua vapaasti. Karttoja saa valmiiksi tulostettuna Kiteen liikuntatoimistolta tai sellaisen voi tulostaa täältä blogisivulta kohdasta Kiintorastit tai suoraan tästä: Kiintorastit Kiteen Erä- ja riistapolku (2019, A4) 

Keski-Karjalan alueelta löytyy KeKaRan ylläpitämiä kiintorasteja myös muualta. Esimerkiksi Kiteellä Hutsin ja Peltolan alueelta, Rääkkylästä koulukeskuksen tuntumasta ja Tohmajärveltä Vatalasta. Kesälahdella kiintorasteista vastaa Kesälahden Urheilijat. Lisätietoa Kesälahden kiintorastikartoista löytyy KesU:n nettisivuilta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti