sunnuntai 12. toukokuuta 2019

Lähialueen kilpailuja ja kesän am-kisat

Kilpasuunnistuskausi on aluillaan. Tässä kisavinkit tulevalle kesälle! Lisää kansallisia kilpailuja löytyy SSL:n IRMA:sta.

TOUKOKUU

la 25.5.2019 klo 14.00 Liperi, AM-partio
Kokoa kolmen hengen joukkue ja osallistu partiosuunnistuskisoihin. Kilpailun alussa joukkue saa kartan, jossa on kaikki kilpailuun kuuluvat rastit, jotka voivat olla joko hajontarasteja ja yhteisrasteja.  Joukkue itse päättää, miten rastit jaetaan joukkueen jäsenten kesken. AM-partio kisan järjestää tänä vuonna Liperin Taimi. AM-kisoihin ei vaadita suunnistuslisenssiä. 

to 30.5.2019, Kiuruvesi, Kiuruvesi-Rastit 
Helatorstaina suunnistetaan kansalliset Ylä-Savossa Kiuruvesi-Rasteilla, jossa tarjolla on keskimatkat pienipiirteisessä mäkimaastossa. 

KESÄKUU 

la 8.6.2019 Iisalmi, Kevyt Olo-rastit 

su 9.6.2019 Siilinjärvi, Avoin kansallinen suunnistuskilpailu 

la 15. - su 16.6.2019 Kangasala Jukola

30.6-5.7.2019, Sotkamo, Kainuun Rastiviikko
Kekaralaiset ovat olleet hyvin edustettuina KRV:llä. Tänä vuonna suunnistetaankin jälleen Tipasojan maastoissa. 


HEINÄKUU 

14.-19.7.2019, Kuopio, Fin5-rastiviikko
Kuopion Suunnistajat järjestävät Tahkolla tänä kesänä Fin5-rastiviikon. Rastiviikolle voi osallistua myös päiväkohtaisesti. Myös kuntosarjat ovat tarjolla. 


ELOKUU 

10.8.2019 Nurmes, AM-pitkä 
Nurmeksen Sepot vastaavat tänä vuonna am-kisasarjan pitkien matkojen ja viestien järjestämisestä. Kisasivut ilmestyy Rasti-Pielisen sivuille. AM-kisoihin ei vaadita suunnistuslisenssiä. 

11.8.2019 Nurmes, AM-viesti 
Kokoa joukkue ja osallistu am-viesteihin. AM-kisoihin ei vaadita suunnistuslisenssiä. 

24.8.2019 Nuorisocup ja Kettukisa, Tohmajärvi, Vatala 
KeKaRa järjestää lapsille matalankynnyksen suunnistuskilpailut. Kilpailut ovat osa Savo-Karjalan Suunnistuksen Nuorisocupia sekä KR:n Kettukisa-sarjaa. Tähän kisaan ilmoittaudutaan poikkeuksellisesti suoraan nettilomakkeella. Lisätietoa Vatalan rasteista julkaistaan KeKaRan blogissa alkukesän aikana. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi minkään seuran jäsenyyttä tai suunnistuslisenssiä. 


SYYSKUU 

14.9.2019 Joensuu, AM-keskimatka 
Kalevan Rasti on ottanut hoitaakseen am-kisasarjan viimeiset kilpailut eli keskimatkan ja yön. AM-kisoihin ei vaadita suunnistuslisenssiä. 

14.9.2019 Joensuu, AM-yö 
Kun päivällä suunnistaa am-keskimatkat, voi illalla lähteäkin yö-rasteille. Otsalamppu päähän ja menoksi. AM-kisoihin ei vaadita suunnistuslisenssiä. 

Ilmoittautumiset kisoihin tapahtuu Väistön Reijon kautta. Muista ilmoittautua Reijolle hyvissä ajoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti