lauantai 18. toukokuuta 2019

Liikkumisen riemua Hippo-suunnistuksissa

Kevään Hippo-suunnistukset suunnistettiin Muljulassa Kiteen Erä- ja riistapolun maastossa tiistaina 14.5. Mukana oli yli 40 lasta huoltojoukkoineen. Tapahtumassa pääsi aistimaan liikunnan riemua parhaimmillaan. Tarjolla oli lasten suunnistusratojen (RR-, TR- ja lyhyt helppo) lisäksi ''törppösuunnistusta'' ja lasten tarkkuussuunnistus. Suunnistusradoilla oli käytössä emit-leimaus ja ratakohtiaisia aikoja voi käydä katsomassa tämän blogin Iltarastien tuloksia-sivulta. Suunnistuksen jälkeen jokainen pääsi nauttimaan mehu-, makkara- ja kahvitarjoilun antimia, joten kotiin ei tarvinnut lähteä nälkäisenä. 

Kiitokset OP Kiteelle tapahtuman mahdollistamisesta sekä runsaslukuiselle talkooporukalle; ilman teitä tämänkään suunnistustapahtuman järjestäminen ei olisi onnistunut. 


Lyhyt ja helppo rata (D-rata)

RR-radan kolme ensimmäistä rastia

Vinkki: Jos suunnistuskärpänen pääsi Hippo-illan myötä puraisemaan, käykäähän tutustumassa Keski-Karjalan iltarasteihin. Iltarasteja järjestetään nyt alkukaudesta aina maanantaisin ja keskiviikkoisin. Tarkempi ohjelma löytyy Iltarastit-sivulta. Iltarasteilla on aina tarjolla lyhyt ja helppo D-rata, joka sopii hyvin aloittelijoille. Paikanpäällä ratamestarit opastavat alkuun. 

RR- ja TR-ratoja tarjotaan satunnaisilla iltarasteilla. Asiasta tiedotetaan Koti-Karjalan järjestöpalstalla sekä Keski-Karjalan iltarastien fb-tapahtumasivulla. Varmuudella vastaavat lastenradat on suunnistettavissa la 24.8.2019 Vatalan iltarastien yhteydessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti