keskiviikko 22. toukokuuta 2019

Nuorten suunnistusharjoitukset starttaavat kesällä

Mikäli teiltä löytyy kotoa innokas suunnistajan alku, joka olisi kiinnostunut kehittämään suunnistustaitojaan, nyt olisi hyvä mahdollisuus tarttua seuraavaan tilaisuuteen. 

Tarkoituksena on järjestää seuramme nuorille suunnistukseen liittyviä harjoituksia viikottain pari tuntia kesä- ja heinäkuun ajan. Ohjaajina toimivat Henna Hirvonen sekä Emma Ikonen. Harjoituksia järjestetään Hutsin ympäristössä Kiteellä sekä mahdollisesti viikoittaisten iltarastien ohessa. Nuoret pääsevät harjoittamaan kartanlukutaitoja, matkan arviointikykyä, juoksuominaisuuksiaan sekä paljon muita suunnistuksessa vaadittavia taitoja. 

Tässä muutama mahdollinen ajankohtaehdotus harjoituksille (aika sovitetaan ryhmän omiin aikatauluihin sopivaksi): 
  • To 13-15
  • To 17-19
  • Pe 13-15
  • Pe 17-19
Mikäli nuoresi innostui tämän kaltaisesta harjoittelusta, ottakaa yhteyttä harjoitusten vetäjään Henna Hirvoseen (hennahirvonen1996@gmail.com tai 0504305301) ti 28.5. mennessä, jonka jälkeen Henna voi suunnitella tarkemmin ajankohtaa ja infota siitä eteenpäin nuoria ja vanhempia. Suunnistusharjoitukset on tarkoitettu 10-14 vuotiaille ja jo hieman suunnistustaustaa omaaville nuorille. Harjoitukset ovat seuran jäsenille maksuttomia, mutta myös muut pääsevät mukaan 25 eurolla. 

Vinkki: Seuran jäsenmaksu on 25 euroa. Maksamalla jäsenmaksun, saa kaikki seuraedut, joihin kuuluu mm. alle 15-vuotiaan nuoren lisenssimaksu sekä mahdolliset kilpailumaksut. Jos maksaa perhemaksun, joka on 40 euroa, saavat vanhemmatkin 50% alennuksen iltarastien karttamaksusta. Lue jäseneduista tarkemmin blogin Jäsenet-sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti