keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Muutamia tiedotuksia

Keväinen luonto kutsuu ulos liikkumaan! 
Kiintorastit-sivulle on lisätty päivitetyt Hutsin sekä Kiteen erä- ja riistapolun kartat.
Muistattehan riittävät välit toisiinne liikkuessanne luonnossa 😊

Iltarastikausi lähestyy. Vallitsevan poikkeustilan johdosta, rastikausi ei starttaa normaaliin tapaan. Tarkoituksena on aloittaa omatoimirastit, mikäli valtiovallalta ei tule uusia ohjeita ulkona liikkumiseen. Tästä informoimme tarkemmin huhtikuun puolivälin jälkeen. Toistaiseksi ratamestarit suunnittelevat omia iltarastejaan normaaliin tapaan.


Ilvosen Juha on aloittanut tänään työt. Tervetuloa Juhalle! Häneen voi olla yhteydessä, mikäli ratamestarit tarvitsevat karttatulosteita ratojen suunnittelua varten tai karttojen ajantasaistamista. Juhan yhteystiedot löytyvät ratamestarit-sivulta.

Ratamestareille tarkoitettu Condes- ja tulospalvelukoulutus on jouduttu perumaan. Mikäli tarvitset apua Condes-ohjelman käyttöön ratojen suunnittelussa, ota yhteyttä joko Juhaan tai Tommiin.


Seuran kevätkokous pidetään myöhemmin ilmoitettavana aikana.

Tälle keväälle suunniteltu aikuisten suunnistuskoulu siirtyy pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, todennäköisesti vasta keväällä 2021.

Kuten tiedotusvälineistä ja Jukolan sivuilta on todettu, Rovaniemi-Jukola siirtyy vuodella eteenpäin. Saamme vuoden lisäaikaa harjoitella 😉 Rastiviikon osalta seuraamme tilannetta ja toivomme, että tilanne olisi normalisoitunut sille tasolle, että pääsisimme Suomussalmelle suunnistamaan.

Tässä muutamia illankatveessa mieleen tulleita asioita.

Muistakaa ulkoilla, lenkkeillä, pyöräillä ja etenkin pitää itsestänne ja toisistanne huolta 💙