sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Männyn siemmenen kylvötalkoot jatkuvatNyt olisi esissä se tämän kevään suurin talkooponnistus!

KeKaRan simmennysurakasta olisi jäljellä vielä Tuupovaarassa Haarakankaalla olevat siemennyskuviot, joiden kokonaispinta-ala on yhteensä 9,73 ha. Tavoitteena on, että ala saataisiin kylvettyä yhden päivän aikana. Tuo päivä olisi lauantai 13.6.2020.

Jos olet halukas osallistumaan talkoisiin, tule lauantai-aamuna 13.6. klo 9:00 mennessä Tohmajärven Kemien Linjakkaan takapihalle (os Järnefeltintie 8, Tohmajärvi, (samassa osoitteessa mm Tavaratori, Lämpöidea, Hair Heven)), josta lähdetään jatkamaan kohti Tuupovaaran työkohteita.

Seuralla on tarjota rajallinen määrä siemmennyksessä tarvittavia työvälineitä, joten jos sinulla sattuu kotona olemaan tyhjä, korkillinen pullo, pilttipurkki, pakastepullo tai muu sellainen, reijitä sen korkki ja ota se mukaan. Reikiä tulee olla 3-5 korkin koosta riippuen. Mukaan tarvitset vielä evästä ja juotavaa, koska saattaa olla, että reissussa viivytään useampi tunti.

Ohjeet itse siemennykseen annetaan kylvöpaikalla.

Jos et pääse talkoisiin ja koet siitä huonoa omatuntoa, ei hätää. Vielä ei ole liian myöhäistä maksaa vapaaehtoista talkoomaksua (20 euroa) seuran tilille. Maksuohjeet löytyvät jäsenkirjeestä ja seuran blogista Jäsenet-sivulta.

Lisätietoja talkoista saa allekirjoittaneelta.

Talkooterveisin

Arto
pj
artosalmien@hotmail.com
p 050 380 6132 (puhelut arkisin mielellään klo 20 jälkeen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti