tiistai 8. syyskuuta 2020

Kekaralaiset Säyneisissä 5.9.2020

Säyneisten Salpa järjesti viikonloppuna AM-keskimatkan ja -yön kilpailut. Kekaralaisia nähtiin useassa sarjassa. Keskimatkaa päästiin kisailemaan ihanteellisessa säässä, hyvillä mäntykankailla ja melko helpoilla radoilla. Olipa nautinto! Mestaruuksia keskimatkalta nappasivat miehissä Matikaisen Martti sarjassa H80 ja Hämäläisen Marko sarjassa H35. Naisten sarjassa Elli voitti sarjan D80 ja nuorissa Oona nappasi voiton D14-sarjassa. Muut kekaralaiset jäivät vähän kauemmas kärjestä.

Tuplamestarit Martti, Oona ja Elli

Ennen yökilpailua oleskelimme kylätalolla, josta sai ostaa syömistä ja kahvia yms. pientä purtavaa ja tietysti lepäillä. Yökisa on aina kovin tunnelmallinen. Vesisade alkoi sopivasti ennen kisaa, joten se takasi sen, että oli täyspimeää. Ilma oli kuitenkin aika lämmin. Otsalamppujen valot häilyivät metsässä ja hakkuuaukealla. Tulospalvelu järkkyi, kun järjestäjien tietokone sippasi kesken kaiken. Lopulliset yö-kilpailun tulokset saatiin vasta maanantaina.

Tuplamestareiksi suunnistivat Martti, Elli ja Oona. Marko suunnisti pronssille. Vornasen Juha saavutti hopeaa sarjassa H45. Eevi suunnisti niin päivällä kuin yölläkin ensimmäistä kertaa ilman tukireittiä. Keskimatkan kilpailussa pronssi jäi vain 25 sekunnin päähän. Yöradan Eevi selvitti hienosti, vaikka omien sanojen mukaan hakuakin tuli. Pilkkopimeässä ja sateessa hän onnistui kuitenkin paikantamaan itsensä hyvin kartalle ja tuomisina hopeaa. Hienoa Eevi!

Lisää tuloksia löytyy täältä.

Kisatunnelmia välitti Elli


Muistuksena Ilomantsin urheilijoiden järjestämät Museo-sprintti ja Korsu-partio kilpailut sunnuntaina 20.9.2020 Möhkössä. Ilmoittautumiset Ressulle 12.9. mennessä.