lauantai 26. syyskuuta 2020

Kekaralaiset Suomen itäisimmissä sprintti- ja partiokisoissa 20.9.2020 Ilomantsissa

 Ilomantsin urheilijat järjestivät Suomen itäisimmät sprintti- ja partiosuunnistuskilpailut Möhkön kylällä ruukin ja Koitajoen maisemissa sunnuntaina 20.9.2020. Museo-sprintti kilpailtiin puolen päivän tienoilla Ruukin museoalueella. Tämän jälkeen kilpailijoilla oli aikaa tutustua tarkemmin Möhkön alueeseen ja nauttia kahvilan antimista ennen Korsu-partion alkamista.

Kisatunnelmia välittää Satu:

Keski-Karjalan Rasti kahmi roppakaupalla mitaleja Savo-Karjalan aluemestaruuskisoista. Sprintistä tuomisina oli 11 mitalia, joista kultaisia kuusi. Sprintin nopeatempoisuus toi mukanaan hieman epäonnea ja harmittavia vääriä leimauksia. 
Sprintin voittajat


Partiosuunnistuksessa kisattiin kolmi henkisin joukkuein ja tällä kertaa KeKaRalla oli mukana myös sekajoukkueita. Partiosuunnistuksen haasteena on saada suunniteltua tasavahvat reitit ja suunnistaminen ilman rastiväliviivoja. Sarjassa H130 koettiin KeKaRan joukkueiden kesken hurja loppukiritaistelu, jossa eroksi kellotettiin huimat 3 sekuntia ja lopulta joukkueet jakoivat sijat 3 ja 4. Miesten pääsarjassa KeKaRan trio Viinikka-Hämäläinen-Hynninen ottivat ylivoimaisen voiton. Myös sarjassa D210 kokeneella naisjoukkueella oli tuomisenaan kultamitalit.

Tulokset löytyvät täältä ja lisää kisakuvia täältä.

Ei kommentteja: