sunnuntai 23. toukokuuta 2021

Karjalan Vaarat 3 - talkoolaisohje

 Tervehdys Kekaralaiset!

Tässä muutamia ohjeita teille talkoolaisille Karjalan Vaarat 3 –kilpailuun.
Ohjeet ovat yleisohjeita koko porukalle. Tarkentavat ohjeet tulevat lauantaina 29.5.2021
klo 9.00 Tohmajärven liikuntahallin pihassa. Siellä teidät jaetaan ryhmiin. Ryhmien vetäjien johdolla laitetaan paikat lopulliseen kisakuntoon.

Ella ja Juha ovat tehneet jo paljon työtä kisojen eteen ja tekevät edelleen koko ajan. He ovat rakentaneet ja vieneet rastipukit metsään. Viikolla he vievät rastiliput ja emit-leimasimet rasteille. Lisäksi Ella ja Juha valmistelevat lähtöpaikat ja karanteenialueet. Tehtävää on paljon, joten vielä jää talkoolaisillekin puuhaa lauantaiksi!

Lauantain kokoontumisessa laitetaan paikat lopulliseen kisakuntoon. Kokoontumisen jälkeen kaikkien talkoolaisten tulisi tietää, mikä on heidän tehtävänsä sunnuntaina 30.5.

Sunnuntaina 30.5. kaikki kokoontuvat aluksi liikuntahallille klo 8.00. Talkoolaisten parkkipaikka on osoitteessa Kirkkotie 16. Opastus Kirkkotieltä liikuntahallin jälkeen oikealle.

Talkoolaisille on varattu sunnuntaiksi välipalaa kisakeskukseen: kahvia, mehua, sämpylää ja pullaa. Välipalaa toimitetaan lähtöalueen ja karanteenialueen toimitsijoille. Lisäksi tarjotaan mahdollisuus ruokailuun Kotipirtillä (Talluksentie 26) ajankohtana, kun oma tehtävä sen sallii. Välipala ja ruokailu ovat maksuttomia talkoolaisille.

Kun kisat ovat ohi, kukaan ei saa lähteä kisapaikalta pois, ennen kuin siihen antaa kilpailunjohtaja luvan. Kisapaikat siivotaan välittömästi kisojen jälkeen.

KAIKKIEN TULEE OLLA MUKANA LOPPUSIIVOUKSESSA! Jos sinulla on pakottava tarve lähteä, keskustele siitä kilpailunjohtajan kanssa.


Kilpailunjohtaja Aki Hukka, puhelin 050 590 6068


Talkoolaisten organisaation löydät täältä sekä tämän blogin sivulta Karjalan Vaarat 3.