torstai 3. kesäkuuta 2021

Kaakon ja Savo-Karjalan avoin AM-pitkämatka ja AM-viesti 19.-20.6.2021 Savonlinnan Raikuussa (Kerimäki) - Talkoolaisia tarvitaan!

Nyt on vedetty pari päivää henkeä Karjalan Vaarat 3 -kilpailusta. Kiitos vielä kerran hyvin toteutetusta tapahtumasta. Te talkoolaiset teitte loistavaa työtä!

Siksi tunnen henkilökohtaisesti murhetta siitä, kun joudun esittämään seuraväelle näin pian uuden kisatalkookutsun. Koronatilanteesta johtunut Jukolan Viestin siirto elokuulle ja sen aiheuttamat muut kilpailujen siirrot eivät antaneet Olavin Rastille ja Keski-Karjalan Rastille muuta mahdollisuutta kuin siirtää elokuulle suunnitellut AM-kisat aikaisemmaksi. Siirrolla pyrittiin varmistamaan mahdollisimman hyvä osanottajamäärä kisoihin.

Siirron yhteydessä sovimme, että kisat järjestetään mahdollisimman kevyellä organisaatiolla koronarajoitteita noudattaen. Kisaorganisaation vahvuus selviää seuraavassa kisapalaverissa 4.6.2021. Alustavasti on sovittu, että KeKaRa huolehtii kilpailukeskuksesta ja liikennejärjestelyistä. Kisat järjestetään maasto-olosuhteissa. Kilpailukeskuksen toiminnot tukeutuvat seuratelttoihin. Lisätietoa kisojen tämänhetkisestä tilanteesta saat Olavin Rastin nettisivuilta

http://www.olavinrasti.net/am-kilpailut-2021

Jos olet kisaviikonloppuna (19.-20.6.2021) vapaana ja tiedät jo nyt, että voit osallistua talkoisiin, pyydän sinua ilmoittautumaan minulle tekstiviestillä, whatsappilla, sähköpostilla tai soittamalla (arkisin klo 20.00 jälkeen). Jos et voi osallistua kuin jompana kumpana päivänä, niin ei haittaa. Ilmoittaudu sille päivälle, joka sinulle parhaiten sopii. Apusi on tärkeä. Sen avulla saadaan tämäkin kisa vietyä kunnialla maaliin.


Talkooterveisin


Arto

kilpailunjohtaja

p. 050 380 6132

s.posti artosalminen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti