Jäsenet


Jäsenmaksut vuodelle 2022

  • Henkilöjäsenmaksu 25 € (myös alle 18-vuotiaat kilpailevat) 
  • Perhejäsenmaksu 40 € (samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet) Muista ilmoittaa perheenjäsenten nimet maksaessasi. 
  • Kannatusjäsenmaksu 60 € 
  • Vapaaehtoinen talkoomaksu 20 €
Viestikenttään Jäsenmaksu/perhejäsenmaksu 2022 ja jäsenten nimet. Mikäli maksat myös vapaaehtoisen talkoomaksun, laita siitä maininta viestikenttään.

Mikäli alle 18-vuotias osallistuu kilpailuihin, tulee hänestä maksaa joko henkilöjäsenmaksu tai perhejäsenmaksu.

Jäsenmaksut tulee maksaa kauden 2022 osalta 31.3.2022 mennessä seuran tilille 
OP Kitee FI22 5153 0420 0491 85.
 
Jäsenrekisterin hoitajana toimii 1.1.2022 alkaen Aki Hukka.

Seuran jäsenkirjeet postitetaan maaliskuun aikana. Mikäli et saa kirjettä postitse, ilmoitatko siitä Akille. Jäsenkirjeen löydät myös täältä.


Koko kauden karttamaksu on mahdollista maksaa kerralla. Maksu kattaa kaikki Keski-Karjalan Rastin kaudella 2022 järjestämät suunnistukset. Koko kauden karttamaksun suuruus on 65 euroa ja se tilitetään seuran tilille huhtikuun loppuun mennessä. 


Jäsenedut vuodelle 2022

Keski-Karjalan iltarastit 2022

Jäsenmaksun maksamalla voit osallistua Keski-Karjalan iltarasteille 3,00 € karttamaksulla. Ei-jäsenille karttamaksu on 6,00 €.

Alle 18-vuotiaiden ei tarvitse maksaa karttamaksua.

Kilpailut

Keski-Karjalan Rasti maksaa suunnistuskilpailujen sekä yhden rastiviikon osanottomaksut ensimmäisen ilmoittautumisportaan mukaan. Erotus maksetaan seuran tilille. Kilpailuihin ilmoittautumisesta vastaa Reijo, jonka yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta. Jälki-ilmoittautumiset jokainen hoitaa itse. Huomioi, että alle 18-vuotiaan tulee olla seuran jäsen eli on maksanut joko yksilöjäsenmaksun tai kuuluu perhejäsenmaksun maksaneen perheeseen.

Suunnistuslisenssi vaaditaan kaikilta kansallisiin, kansainvälisiin ja SM-kisoihin osallistuvilta suunnistajilta. Jukolan ja Venlojen viestiin tai aluemestaruuskilpailuihin ei tarvitse lisenssiä. Jokainen 15-vuotias tai vanhempi suunnistaja maksaa suunnistuslisenssinsä itse. Alle 15-vuotiaiden osalta seura maksaa lisenssimaksut hankkimalla Nuori Suunta-kortin, jonka mukana lapsi saa vakuutuksen ja kilpailuoikeuden suunnistuskilpailuihin. Lasten- ja nuorten lisenssiasioissa ole yhteydessä Reijoon. Muistathan, että lisenssi ja mahdollinen vakuutus lunastetaan SuomiSportista.
Lisätietoa löydät Suunnistusliiton sivulta
.


Salivuoro

Seuran jäsenet voivat osallistua talvikaudella Keski-Karjalan Rastin salivuorolle. Salivuorolla järjestetään toimintaa ohjelman mukaisesti. Katso tarkempia tietoja blogisivun Salivuoro-kohdasta. Salivuorot starttaavat maanantaina 25.1.2021, mikäli koronatilanne sen sallii. SALIVUOROA EI OLE TOISTAISEKSI KÄYTÖSSÄ.


Yhteislenkit

Yhteislenkkejä järjestetään talvikaudella ohjelman mukaisesti. Katso tarkempia tietoja blogisivun Yhteislenkki-kohdasta. Mikäli haluat liittyä lenkkiporukan whatsapp-ryhmään, ota yhteyttä Pasiin, puhelin 0500 996 091.

Päivitetty: 24.1.2022 Auli

Ei kommentteja: