Karjalan Vaarat 3

Karjalan Vaarat 1, 2 ja 3 muodostavat toukokuun viimeisen viikonlopun suunnistuksellisen täyspakkauksen, jonka Suunnistusliitto on nimennyt myös nuorten MM- ja EM-kisojen näyttökilpailuksi sekä lisäksi Karjalan Vaarat 2 ja 3 ovat aikuisten MM-näyttökilpailut.

Karjalan Vaarat 1 on Kalevan Rastin järjestämä sprinttikilpailu Outokummun vanhan kaivoksen alueella pe 28.5. Karjalan Vaarat 2 on Liperin Taimen järjestämä keskimatkan kilpailu Polvijärven Jyrkkävaaran maastossa la 29.5. Keski-Karjalan Rasti järjestää kolmannen osakilpailun su 30.5.2021 Tohmajärven Kemien maastossa

Kekaran osalta kilpailunjohtajana toimii Aki Hukka. Kilpailu- ja talkoolaisorganisaatiota kootaan lähiaikoina. Informaatiota päivitetään meidän kilpailun osalta tänne sekä tarvittavilta osin kilpailun virallisille sivuille.

Virallisille kisasivuille Karjalan Vaarat 2021.

 

Kilpailukutsu on julkaistu! 

Pelastussuunnitelma 

Terveysturvallisuussuunnitelma 

Kilpailunjohtajan terveiset 

Kilpailuohjeet lisätty tuomarineuvosto 29.5.2021 klo 21.30

Lähtöajat sarjoittain

Lähtöajat seuroittain


Infoa kisamaastosta 29.5.2021:

Sateisen kevään ja yhä kisaviikolla jatkuneiden sateiden johdosta maastossa on hyvin märkiä paikkoja. Samoin ojat ovat täynnä vettä ja niiden ylittäminen voi tarjota kastuneita varusteita. 

Kaikesta huolimatta toivomme elämyksellistä pitkää matkaa Kemien maastossa!Talkoolaisille 29.5.2021:

Sunnuntaina 30.5. kokoontuminen liikuntahallille klo 8. Talkoolaisten pysäköinti seuran toimistolla, Kirkkotie 16.

Kaikkia toimitsijoita velvoitetaan käyttämään kasvomaskia koko kilpailun ajan. Kilpailijat käyttävät maskia muutoin, paitsi eivät suunnistussuorituksen aikana.

Talkoolaisorganisaatio 23.5.2021 klo 21.35