Kiintorastit

Kiintorasti 13 Hutsissa

Kiintorasteja löytyy Keski-Karjalan alueella Kiteeltä, Rääkkylästä, Tohmajärveltä ja Kesälahdelta. Keski-Karjalan Rasti vastaa Kiteen, Rääkkylän ja Tohmajärven kiintorasteista.

KITEE

Hutsi/Peltola 

Kiintorasteja on Hutsin ja Peltolan alueella yhteensä 34 kappaletta. Kiintorastikarttoja voi noutaa Kiteeltä liikuntatoimistosta sekä kesäsin Kiteen matkauluinfosta. Kartan voi myös tulostaa Kiteen liikuntatoimiston nettisivujen kautta tai sitten suoraan  täältä.

Muljula/Kiteen Erä- ja Riistapolku

Syksyllä 2018 Kiteen Erä- ja riistapolun maastoista valmistui uusi kartta (1:7500), johon KeKaRa sijoitti 20 rastin kiintorastiverkoston tänä keväänä. Koska kyseessä on asuttu alue, haluamme muistuttaa, että piha-alueilla (ja piha-alueen välittömässä läheisyydessä) liikkuminen on  ehdottomasti kielletty. Kartan voi tulostaa suoraan täältä.

Mobo/Hutsi

Kiteelle rakennettiin keväällä 2015 Pohjois-Karjalan ensimmäinen mobo-rata. Mobo-radasta julkaistiin juttu blogissa 12.5.2015 ja se on luettavissa tästä: Mobo-rata avattiin Hutsiin. Mobo-radalla on 14 rastia, jotka voidaan leimata älypuhelimella. Rastipukit on merkitty heijastavalla nauhalla, joten rasteja voi hyödyntää myös yösuunnistustuksessa. Myös mobo-radan kartta on tulostettavissa ja se löytyy tästä: Kiteen mobo-rata

RÄÄKKYLÄ

Rääkkylän kiintorastiverkosto löytyy koulukeskuksen alueelta. Kiintorastikarttoja löytyy tulostettuna kunnantalolta ala-aulasta. Kartan voi tulostaa myös suoraan tästä: Rääkkylän kiintorastit 2021.

TOHMAJÄRVI
Tohmajärven kiintorastiverkosto löytyy Vatalasta. Kartan voit tulostaa tästä: Vatalan kiintorastit.

KESÄLAHTI
Kesälahden kiintorasteista vastaa Keski-Karjalan Rasti. Kesälahdella kiintorastikartat ovat Juha Ilvosen päivittämät vuodelta 2020. Kiintorastit löytyvät Sortolammin ja Pitkälammin välisestä maastosta. Kesälahden kiintorastikartat voi tulostaa tästä: Kesälahden kiintorastit itä ja Kesälahden kiintorastit länsi.

Päivitetty 1.4.2020 (päivitetyt Hutsin ja Erä- ja riistapolun kartat)
Päivitetty 8.5.2020 (päivitetyt Kesälahden kiintorastikartat)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti